2020-12-02

Vi söker regissör/CD

Vår ambition är att bli Sveriges bästa produktionsbolag. I den strävan behöver vi hela tiden utveckla vår kreativa höjd och våra produktioner.

Vill du vara med och ta oss till nya höjder?

Vi söker en prestigelös, kreativ regissör med en suverän känsla för hur man bäst nyttjar film som media. Du ska hjälpa oss att utveckla Oddway kreativt, skapa och styra strategier och coacha dina kollegor i manus, regi, foto och redigering samt animation/motion graphics.

Du ska även regissera, skapa treatments och vara delaktig i presentationer och kundmöten. För oss är det viktigt att du förstår våra kunders utmaningar och mål för att utforma produktionerna så att de ger bäst effekt och skapar resultat.

Vi vet att detta är en roll som kräver mycket, men vi vet också att rätt person kommer få massor tillbaks. Inte minst genom väldigt nöjda kunder.

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom filmproduktion, helst med en regissörsutbildning som grund. Meriterande är erfarenhet från reklam- och kommunikationsvärlden. Du är van vid att självständigt driva egna produktioner framåt och tydligt kommunicera din vision till ditt team. Du har också förståelse för att anpassa de kreativa koncepten utifrån kanalval.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på ett prisbelönt och expansivt bolag, Du blir en viktig kugge i teamet av erfarna filmare, producenter, klippare och animatörer.

Oddway har ingen ambition att bli ytterligare ett i mängden produktionsbolag. Vår målsättning är att bli bäst och i det arbetet blir du en viktig del. Vi ska vara bäst på kvalitativ kreativitet, vi ska vara professionella i vårt sätt att hantera projekt och vara härliga att arbeta och umgås med för såväl kunder som kollegor.

Låter det här som din nästa arbetsplats? Välkommen att höra av dig!

 

För mer information, kontakta vår VD David Stenberg: 073-5444901.

Din ansökan mailar du till: info@oddway.se