2021-09-16

Vi går ihop med STARK Film!

Äntligen kan vi berätta att Oddway och STARK Film går ihop!
STARK blir en del av Shortcut Media Group (SMG) och tillsammans blir vi Västsveriges största filmproduktionsbolag.

– STARK och Oddway är två etablerade varumärken och tillsammans får vi större möjlighet att fortsätta vår kreativa utveckling och skapa än mer affärsnytta för våra kunder. Genom tillhörigheten till SMG får vi tillgång till fler kompetenser och en naturlig bas i Stockholm, vilket kommer att stärka vårt erbjudande, säger Ann-Charlotte Hanfelt, VD på STARK Film.

– Det känns väldigt roligt att Oddway och STARK nu går samman. Som ett större bolag med många kompetenta kollegor har vi också större möjlighet att driva utvecklingen och vara det ledande bolaget. Vi vet att vi genom samgåendet kommer kunna stärka och bredda vårt erbjudande och hjälpa fler kunder med deras behov av rörlig bild, säger David Stenberg, VD på Oddway Film.

Det gemensamma bolaget STARK/Oddway har vid starten 20 anställda och finns representerat i Göteborg och Dubai, samt genom systerbolagen i SMG även i Stockholm, New York och Söderhamn.

– Med sina högklassiga produktioner och extremt långa kundrelationer blir STARK ett fantastiskt tillskott till gruppen i stort och för verksamheten i Göteborg i synnerhet. Det här är en viktig del i att nå de mål vi satt upp för SMG om att bli Nordens ledande kreativa partner inom filmkommunikation och att ha branschens nöjdaste kunder, säger Peter Söderlind, VD på Shortcut Media Group.