2021-04-29

Välkommen Linda och Theo!

Oddway Film förstärker teamet och anställer två meriterade producenter;

Theo Gabay och Linda Mineur. Theo var tidigare på produktionsbolaget Tussilago och Linda kommer närmast från Lucky Punk.

– Theo och Linda är ett fantastiskt tillskott till oss på Oddway. Deras breda kompetens och stora kontaktnät kommer öppna nya dörrar och bli en viktig del i att vi växer ytterligare, säger David Stenberg, VD på Oddway Film.

 

Theo Gabay är utbildad på London Film School och har lång erfarenhet av att producera film, men också skriva manus och regissera. Han har jobbat med allt ifrån dramaproduktioner till reklamfilmer och drivit eget produktionsbolag i USA.

– Jag ser verkligen fram emot att ta nästa steg och utvecklas tillsammans med Oddway. Vi kommer även att bredda erbjudandet vilket skall bli spännande, säger Theo.

 

Linda Mineaur har jobbat som filmproducent i närmare 20 år och har erfarenhet både från produktionsbolag och stora TV-produktioner. Hon har producerat filmer för kunder som Volvo Trucks, Serneke, Polestar, AstraZeneca och jobbat med kända TV-format som Årets Sockerbagare och På Spåret.

– Det som lockade mig till Oddway var alla engagerade, kreativa människor och möjligheten att få göra sitt bästa varje dag. Det är en härlig känsla att vara en del av, säger Linda.