2020-12-02

Vi söker Head of Creative Sales

Vill du vara den som hittar nya vägar för Oddway?

Vi söker en erfaren, affärsdriven och kreativ kundansvarig till vårt kontor i Göteborg. Som Head of Creative Sales ansvarar du för att etablera, underhålla och vidareutveckla affärsmöjligheter mot befintliga och nya målgrupper.

Du är den som håller örat mot rälsen och vet vad som händer på marknaden. Du ser behoven, identifierar presumtiva kunder och skapar möjlighet för nya uppdrag. Tillsammans med våra kreatörer deltar du i pitcharbete och håller kundpresentationer.

I de flesta fall arbetar du inte operativt i projekten, men du finns alltid med i processen för att konstant utveckla kunden. Du blir en del av ett dynamiskt och kreativt företag med erfarna filmare, producenter, regissörer och projektledare.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av sälj- och/eller marknadsföringarbete från film/reklam/kommunikationsbranschen och som har ett upparbetat nätverk.

Du är van vid att ta kontakt med nya kunder och att skapa långsiktiga relationer. Du är strukturerad och ordningsam, men förstår samtidigt att kreativitet är en viktig ingrediens när det handlar om filmproduktion. Du brinner för att hitta nya vägar, vilket gör att du blir en viktig del i Oddways fortsatta affärsutveckling.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på ett prisbelönt och expansivt bolag.  Oddway har ingen ambition att vara ytterligare ett i mängden filmproduktionsbolag. Vi ska vara bäst på kvalitativ kreativitet och hantera varje projekt med stor professionalism. Dessutom ska såväl kunder som kollegor tycka att vi är härliga att arbeta och umgås med.

Låter det här som din nästa arbetsplats? Välkommen att höra av dig!

 

För mer information, kontakta vår VD David Stenberg: 073-5444901.

Din ansökan mailar du till: info@oddway.se