2020-12-02

Vi söker kreativ Producent

Har du bred erfarenhet som filmproducent av beställningsfilm? Är du fena på att komma med kreativa lösningar, hantera nervösa kunder och leda inspelningar?

Då kan det vara dig vi söker!

Vi är på jakt efter en kreativ och ambitiös producent till vårt kontor i Göteborg. Som producent hos oss ansvarar du för hela processen i en filmproduktion. Du kommer att leda affären och hålla i kundkontakten från pitchen eller första mötet till inspelning och hela vägen till filmens slutleverans. Du jobbar tätt ihop med regissörer, fotografer och animatörer.

Vi söker dig med bred erfarenhet av producentrollen. Vi ser att du har jobbat ett antal år på produktionsbolag eller med rörligt material på någon typ av byrå. Du är van att ta kontakt med nya kunder, att skapa långsiktiga relationer och du har ett brett kontaktnät, främst i Göteborg. Du är trygg med att ha kund- och resultatansvar och har förståelse för det kreativa arbetet utifrån varje produktions budget. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på ett prisbelönt och expansivt bolag.  Oddway har ingen ambition att vara ytterligare ett i mängden filmproduktionsbolag. Vår målsättning är att bli bäst och i den nya satsning som vi nu gör blir du en mycket viktig del. Oddway skall vara bäst på kvalitativ kreativitet och alltid hantera projekt med stor professionalism. Dessutom ska såväl kunder som kollegor tycka att vi är härliga att arbeta och umgås med.

Låter det här som din nästa arbetsplats? Välkommen att höra av dig!

 

För mer information, kontakta vår VD David Stenberg: 073-5444901.

Din ansökan mailar du till: info@oddway.se