2016-05-23

Oddway söker passionerad Motion graphics/2D/3D Artist

Vår ambition är att bli Sveriges bästa produktionsbolag. I denna strävan behöver vi hela tiden utveckla våra produktioner, inte minst våra animerade filmer.

Och det vill vi att du hjälper oss med. Du ska höja dessa produktioner tillsammans med våra regissörer, producenter och övriga medarbetare på Oddway.

Du ska kunna röra dig fritt mellan 2D och 3D för att skapa animerade filmer som väcker känslor och skapar resultat för våra kunder. Grafisk formgivning, modellering, shading, animering, riggning, compositing och tracking är kompetens och teknik som är självklara för dig! Behärskar du även grading är det ett stort plus!

Du blir en del av ett dynamiskt och kreativt företag med erfarna filmare, producenter och regissörer.

Vi söker dig med ca 2-3 års erfarenhet inom rörlig bild/filmproduktion med fokus på animation/motion graphics. Du är lika van vid att arbeta självständigt som i team. Du kan utforma och genomföra produktioner med hög finish och känsla. Vi söker en prestigelös, kreativ person med stor passion för den animerade filmen.

Vi tror att din vilja och passion är absolut viktigast men du bör även ha god kunskap i följande program: Cinema 4D eller liknande, After Effects, Mocha, Premiere Pro, Photoshop, Illustrator och InDesign. Erfarenhet av videoredigering och enklare ljudläggning samt arbeta med storyboards är starkt meriterande. Såväl som förståelse för hur man bygger upp en film för att skapa bästa möjliga dramaturgi. I rollen kommer det också vara viktigt att du är noggrann och stresstålig.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete inom ett ungt och expansivt bolag. Oddway har ingen ambition att bli ytterligare ett av många produktionsbolag. Vår målsättning är att bli bäst och i det arbetet blir du en viktig del. Oddway skall vara bäst på kvalitativ kreativitet, professionella i vårt sätt att hantera produktioner och vara härliga att arbeta och umgås med för kunder och kollegor.

Låter det här som din nästa arbetsplats? Välkommen att höra av dig till vår VD David Stenberg på david@oddway.se med din ansökan senast den 5 juni men helst så fort som möjligt!