2014-09-15

Oddway blir partner till Marknadscheferna

Vi är stolta och glada över vårt nya samarbete med nätverket Marknadscheferna, Sveriges största nätverk för marknadsansvariga, med ca 3 000 medlemmar.

– Rörlig bild blir en allt viktigare del av kommunikationen med olika målgrupper, inte minst via Internet. Samarbetet med Oddway gör att vi kan ge våra medlemmar en bättre kunskap om film som media, säger Peo Axelsson, VD för Marknadscheferna.

– Vi får tillgång till intressanta möten och diskussioner med kommunikation i fokus och samtidigt kan vi bidra med kunskap om film, hur filmen interagerar med andra kanaler och hur vi skapar mest effekt, säger David F Stenberg, VD för Oddway Film Produktion.

– Marknadscheferna tycker att marknadsförings- och varumärkesfrågor är oerhört spännande och det tycker vi också. Vi är ett filmproduktionsbolag som valt att nischa oss genom att kombinera stort filmkunnande med strategiskt kommunikationstänk och det här samarbetet ger oss nya insikter, säger David.

Samarbetet innebär bland annat att vi på Oddway delar med sig av vår kunskap om film som kommunikationskanal och att vi producerar filmer med budskap som är relevanta för målgruppen.

Det första exemplet är en film där trendspanaren Göran Adlén berättar vad man som kommunikatör måste ha koll på inför 2015. Du hittar filmen under Case här på hemsidan.