2018-02-15

Vi söker driven produktionsledare/line producer

Är du en produktionsledare/line producer med driv och engagemang?

Då behövs du på vårt kontor i Göteborg. Här ansvarar du för produktionernas planering, genomförande och till viss del uppföljning, både i filmade och animerade projekt. Du arbetar tätt tillsammans med producenterna och har ansvar för att sätta samman team, genomföra casting, boka location, göra inköp, planera inspelningar och se till att tidsplanerna hålls. Vi vill också att du tar ansvar för vår planering av resurser internt.

Du har jobbat med filmproduktion tidigare. Ett stort plus är erfarenhet från reklam- och kommunikationsvärlden. Du är van vid att driva en produktion framåt och har hög förståelse för processen från början till slut. Du är trygg i rollen som produktionsledare och har ett brett kontaktnät i Göteborg. Anställningen är ett vikariat på 1 år, men trivs vi med varandra så hoppas vi att du stannar längre.

Du kommer till ett ungt och expansivt bolag. Dagarna är garanterat stimulerande och omväxlande. Oddway har ingen ambition att bli ytterligare ett produktionsbolag i mängden. Vår målsättning är att bli bäst. Oddway vann priset Årets Produktionsbolag 2017 i Regis tävling.

Låter det som din arbetsplats? Gör din ansökan till david@oddway.se

Sista ansökningsdag 28/2, tillträde snarast.